Teater och inspiration

Teater och inspiration

Inspiration och underhållning

Improvisationsteater är en riktig fullträff för dig som vill skratta. Hejdlöst roligt och mitt i prick. Vi improviserar fram scenerna du bara drömt om att få se.  Improvisationsteater är precis som det låter, teater som skapas i stunden, här och nu, ofta utifrån förslag från publiken.
Improvisation är mer än bara underhållning – det är ett förhållningssätt till livet som är bejakande, spontant och kreativt. Om ni vill ha ett inspirerande inslag på konferensen kan vi varva de improviserade scenerna med ett interaktivt föredrag om samarbete, kreativitet och kroppsspråk.

Teater som metod för lärande

Interaktiv teater är ett effektivt sätt att skapa lärande och utveckling. Rent konkret går det till så att skådespelare gestaltar arbetsrelaterade situationer som till exempel utvecklingssamtal, ledarskap, feedback eller bemötande av besvärliga kunder. Teatern blir dels ett diskussionsunderlag, dels en ”träningsarena” för att pröva olika lösningar. Teater fungerar särskilt bra inom områden där det inte finns några enkla lösningar. Det blir ett fördjupat lärande, som bygger både på erfarenhetsutbyte mellan deltagarna och förståelse för olika roller och synsätt. Vi är både professionella skådespelare och erfarna samtalsledare, så både teater och dialog håller en hög nivå.