Om oss

Vilka vi är

Aktör Edutainment vänder sig till organisationer och företag som vill utvecklas inom kommunikation, samarbete och kreativitet. Vi vänder oss också till er som vill ha ut något extra av era möten.  Det kan vara när ni behöver inspiration på konferensen eller vill stärka er inom områden som presentationsteknik, bemötande och samarbete.

EDUTAINMENT innebär att du lär dig något samtidigt som du har roligt. Utbildning och underhållning i en skön mix och i lagom balans för det speciella tillfället. Vi både lär ut och gestaltar själva, beroende på uppdragets art. Det kan innebära att vi föreläser, håller en inspirationsworkshop eller att vi uppträder på er konferens för att gestalta ett särskilt tema. Vårt direkta, tränings- och upplevelsebaserade lärande kan användas för att förbättra kommunikation inom flera olika områden. Med oss får ni upplevelser som aktiverar kropp och knopp, som kombinerar humor med allvar och som stärker både medarbetare och chefer.

Möt laget

Aktör Edutainment har funnits sedan 2006 och drivs av Helen Lindahl, Calle Stenlund och Sofia Czinkoczky. Vi är alla tre erfarna skådespelare, improvisatörer och pedagoger.

 

Helen Lindahl profil bild
Carl-johan Stenlund profil bild
Sofia Czinkoczky profil bild

Helen är facilitator, vilket innebär att hon är proffs på att skapa dialog och processleda arbetsrelaterade samta. Hennes ledarstil präglas av både värme och effektivitet och ett fokus på både människor och mål. Hon är utbildad hos Move Management, som hon därefter samarbetat med i många faciliteringsuppdrag. Helen är dessutom en mångsidig skådespelare med stor erfarenhet av interaktiv teater och improvisation. Hon  är en av grundarna av Tage Granit, en pedagogisk teater med stor turnéverksamhet för bl a kommunal verksamhet och fackföreningar. Helen var verksam som skådespelare och samtalsledare där i många år. Hon har tidigare även varit anställd på Stockholms Improvisationsteater som skådespelare och utbildningsansvarig. Hon är också utbildad dramapedagog och har arbetat i grundskolan i flera år.

Calle är en snabbtänkt improvisatör och trygg pedagog, som har haft över 1 000 uppdrag mot företag och organisationer, som skådespelare, facilitator och inspiratör. Calle var med och grundade Ad lib improviserad teater och ledde dess verksamhet i 11 år. Calle är ansvarig för bemötandet på Sveriges bästa turistmål (utsedd 2015): Astrid Lindgrens Värld, där han varje år sedan 2002 utbildar och coachar alla skådespelare i improvisation och gästbemötande. Calle har underhållit på tv, i programmet Tack gode gud och Humorlabbet på SVT. Han har även studerat Art Management på Mälardalens Högskola.

Sofia är en multibegåvad improvisatör, skådespelare och retorikcoach. 1999 blev Sofias glödande passion, improvisationen, hennes heltidsjobb. Sedan dess har hon utfört inspirationsaktiviteter på konferenser och personaldagar för alltifrån IKEA till Strålsäkerhetsmyndigheten. Sofia håller återkommande uppskattade utbildningar i presentationsteknik för bland annat Stockholms universitet, Choice-koncernens ledarskapsprogram och Karolinska Institutet. Hon har varit konstnärlig ledare på Nordens största improvisationsscen, Stockholms Improvisationsteater. Sofia har även arbetat som skådespelare på Västerbottensteatern och Riksteatern, regisserat Operaimprovisatörerna samt hållit utbildningar i avancerad impro på Gotlands Folkhögskola, Stockholms Improvisationsteater och Gbg Impro.

Några av våra kunder

Värmdö Kommun
Apotek