Referenser

Home / Referenser

Roger Haglund

Personalchef Marks kommun
”Vi tog hjälp av Aktör Edutainment på en chefsdag för att skapa äkta liv och känsla i diskussionerna om hur vi samarbetar och kommunicerar med varandra. Och jäklar vad Aktör Edutainment fick oss att skratta över oss själva och våra tillkortakommanden, men de fick oss också känna värme och entusiasm över det mellanmänskliga arbete som vi alla bär. Improvisationsteater är en så himla bra metod för att komma under skinnet – hatten av!"

Moa Asperö Lind

Projektledare Lärarförbundets kongress
"Det har varit en stor glädje att samarbete med Aktör Edutainment i och med vår kongress. Med stor lyhördhet och ett personligt engagemang skapades utbildning, kvalitativa filmer och framträdanden med hög igenkänning - för att stödja den demokratiska processen, skapa energi och upplevelsen av att befinna sig i ett viktigt sammanhang."

Margareta Bäckäng

Säljansvarig Riksbyggen Borås
"Vi fick inspiration, energi och verktyg. De skapade lärande kring kundbemötande genom improvisationsteater och med en fylld verktygslåda kunde vi fortsätta vårt arbete med kundbemötande. Skrattmusklerna fick ett rejält träningspass och det gjorde att vi kommer ihåg hur vi skall agera med glädje!"

Caroline Hamilton

Head of Administration, Department of Medicine KI
”Det som präglar Aktör Edutainment är en entusiasm och önskan att förstå organisationen, miljön, kulturen och ämnet. På ett positivt sätt guidar de genom dagen, delvis med oväntade inslag och rolig improvisationsteater.”

Ansi Gerhardsson

Chef för slutförvarsenheten Strålsäkerhetsmyndigheten
"Vi hade arbetat intensivt under flera år med en stor granskningsuppgift. När vi lämnat den första stora leveransen tog vi stöd av Aktör Edutainment för att stärka gruppen efter det slitsamma arbetet. Ett år senare var det dags för nästa stora insats, att delta i en domstolsförhandling och inför det fick vi en ordentlig genomgång om presentationsteknik. Det hela knöts ihop med en grupputvecklingsdag efter att det stora projektet avslutats. Arbetet tillsammans med Aktör Edutainment har varit oerhört viktigt för gruppen och fått oss att arbeta tillsammans som ett team."

Krister Håkansson

Forskningssamordnare Karolinska Institutet NVS
"I vårt samarbete med Aktör Edutainment har vi fått en partner som varit lyhörd för våra idéer och som med sin kreativitet och proffsighet förverkligat dessa idéer på ett sätt som överträffat våra förväntningar. Lyhörda, kreativa, trevliga och proffsiga! Den personaldag som vi genomförde i samarbete med Aktör Edutainment blev väldigt lyckad och omtyckt."