Planera en konferens

Vi fixar underhållningen fysiskt eller digitalt, live streamat eller filmat

Har du fått i uppgift att planera årets konferens? Det är en viktig och inte helt enkel uppgift. Självklart vill ni ha utdelning av dagen på flera sätt. Ni vill ha roligt och stärka gemenskapen, samtidigt som innehållet ska vara meningsfullt och utvecklande för organisationen. Puh! Det är här vi kommer in.

Vi kan hjälpa er på flera olika sätt, under hela konferensen eller med ett kortare inslag. Läs om våra olika erbjudanden.

Här kan du även se filmklipp på  interaktiv teater och ett annat om en jobbig  kollega i ett kontorslandskap

Facilitering av hela konferensen

Vi kan bli er samarbetspartner från start till genomförande. Aktör hjälper er med både planering och konferencierskap. Resultatet blir en proffsig och genomtänkt konferens i sann edutainment-anda. Det innebär att dagen blir både luftig, energigivande och innehållsrik. De kreativa inslagen integreras med era viktiga frågor och värderingar, vare sig ni vill verksamhetsplanera, visionera eller starta ett projekt.

Inspirationsföredrag med teater

Med hjälp av humor och teater, skapar vi ett inspirerande föredrag som ett inslag på konferensen. Temat är samarbete, kreativitet och kommunikation. Med improvisationsteatern som exempel visar vi hur vi människor påverkar varandra med kroppsspråk och attityder. Resultatet blir ett interaktivt, tankeväckande föredrag fyllt teater, humor och igenkänning.

Improvisationsteater som underhållning

Improvisationsteater är en riktig fullträff när ni vill ha  energi och en positiv stämning under konferensen. Improvisationsteater är precis som det låter, teater som skapas i stunden. Det är roligt och mitt i prick. Teatern knyter an till  innehållet i konferensen, vilket gör att deltagarna minns den lång tid efteråt.

Vill du ha kontakt NU?

Boka en kostnadsfri rådgivning på telefon

Kontakta oss

Tillbaka till Vad vi erbjuder