Om vårt skräddarsydda seminarium för chefsdagar

Om vårt skräddarsydda seminarium för chefsdagar

Aktör Edutainment har tagit fram ett unikt upplevelseseminarium för chefer inom kommunen. Med teater, föreläsning och aktiv reflektion skapar vi ett kreativt forum för era viktiga frågor. 

Låt chefsdagen inledas med en inspirerande teaterföreställning, som visualiserar era värderingar och visioner inom kommunen. Teatern följer ni sedan upp på det sätt ni vill, tillexempel med  samtal om era gemensamma mål och utmaningar. Vad enar er? Vad skiljer er åt? Vad behöver ni för att öka gemenskapen?

Fortsätt sedan chefsdagen i en kreativ anda med fokus på kommunikation och utveckling. Vi hjälper er med inramningen i form av interaktiv teater, samtalsledning och inspiration kring temat. Dagen präglas av både allvar och humor, vilket öppnar upp för engagemang och nytänk.

Använd chefsdagen till att lyfta blicken från vardagen och få ny inspiration inför uppdraget.

Läs vad en av våra uppdragsgivare, Roger Haglund, Personalchef i Marks kommun, skriver:
”Vi tog hjälp av Aktör Edutainment på en chefsdag för att skapa äkta liv och känsla i diskussionerna om hur vi samarbetar och kommunicerar med varandra. Och jäklar vad Aktör Edutainment fick oss att skratta över oss själva och våra tillkortakommanden, men de fick oss också känna värme och entusiasm över det mellanmänskliga arbete som vi alla bär. Improvisationsteater är en så himla bra metod för att komma under skinnet – hatten av!”