Hon & Han – relations-impro-komedi

Hon & Han – relations-impro-komedi

Nu har ni chans att frossa i relationsimpro igen. Massor med humor, kärlek och igenkänning i en helt improviserad kärleksrelation. Lennart R Svensson och Sofia Czinkoczky improviserar med bultande hjärtan och erfarna relationsryggsäckar. Föreställningen är interaktiv, vilket innebär att publiken får komma med förslag på karaktärsdrag och händelser.

Nästa föreställning är fredag 14 oktober kl 19.00-20.45. Vi spelar även fredag 4 november.

Spelplatsen är Improvisationsstudion och du kan boka biljetter här

Publikcitat:

”En rolig, intim och varm pjäs där gränsen mellan skådespelare och publik nästan helt suddas ut. Lennart och Sofia är ett superteam som imponerar med snabba, träffsäkra och ofta skrattframkallande improvisationer. Rekommenderas.”

Charlotte 33

”Samspelet mellan Hon, Han och publiken resulterar i en resa som ibland är djupt rörande, ibland hysteriskt rolig – men alltid härligt oväntat! Fattar fortfarande inte hur de lyckades med alla publikens galna förslag…”

Sarah, 31

”Det är skådespelarna som gör föreställningen intressant. ”Hon & Han” har två av norra Europas mest erfarna och kunniga improvisatörer. Helt enkelt underhållande att närvara i samma rum dem. Roligt, fullt av charm och nippriga överraskningar.”  

Marvin 49

”Uppsättning av Hon & Han på improvisationsstudion i Stockholm såg jag våren 2016, spänd av förväntan gick jag dit! Jättekul, spännande, publiken och skådespelarna skapade en jätterolig kväll! Ser fram emot höstens Hon & Han”

Eskil  62