Do it like you menar det

Do it like you menar det

Aktör har skapat 6 korta filmer om Corporate Bullshit. Filmerna illustrerar forskaren Pontus Wadströms texter om ledarskap, som är tänkta att skapa diskussion och uppmärksamma det digitala ledarskapsverktyget Heartpace

Här är vårt persongalleri. Och en av filmerna:

  • Calle

   CALLE SÄLJARE

   Calle är en öppen och social kille, som cyklar till jobbet om det inte regnar eller blåser. Han jobbar som projektledare för webbförsäljning och har ett förflutet inom både sälj, HR och föreningsliv. Han gillar fotboll och att umgås med familjen. Tycker själv att han är en helt vanlig kille, medan andra tycker att han har ett osedvanligt stort intresse för hamsterdressyr.

  • Sofia F Groth-Lange

   SOFIA F GROTH-LANGE VD

   Enligt egen utsago är hon den mänskliga motsvarigheten till en bergsardenner – hård och outtröttlig. Hon stoltserar med att sova endast tre timmar per dygn. Den vakna tiden ägnar hon åt sitt arbete som VD eller “exekutiv eldsjäl”, som kallar sig själv. Har tidigare importerat guld, drivit inkassoföretag och senare en bank som hon styrt med järnhand och goda affärskontakter runt om i världen. Hon är en entrepenör som ser möjligheter i allt.

  • Helen Strake

   HELEN STRAKE ADMIN

   Helen är en noggrann löneassistent, som minns allt från kontonummer till oförrätter med samma precision. Hon har arbetat för Sofia i tjugofem år i olika bolag. Sin lediga tid ägnar hon åt bostadsrättsföreningens trädgård, som hon håller fri från ogräs och barn. På semestern åker hon och maken på Squaredance-läger. Annars är hon sparsam och planerar en framtid på Gran Canaria med egen rosenträdgård.

  • Kakan

   KAKAN HAMSTER

   Kalles Sibiriska dvärghamster i sina bästa år. Född den 17 februari 2016 på Vätö. Boende i egen villa i Kallhäll.
   Han gillar hår, mysiga människohänder och att lojt leka i sin lekhage. Med sin syster (!) har han redan 7 avkomlingar.
   Kakan är ett bra stöd… han sviker aldrig en önskan om feedback. En god lyssnare som ser Calle!

 • Frukt Frida

  FRUKT- FRIDA FRUKTBUD

  Frida är fruktkorgsleverantör och hälsocoach. Frida jobbar med tydliga mål och positiv förstärkning på team och individnivå. Frida är kundfokuserad och hjälper sina kunder att öka sitt fruktintag så att trivseln förbättras avsevärt.

 • Hortz Herlitz

  HORTZ HERLITZ VD PÅ ARKITEKTBYRÅN THE PLAN

  Hortz vill helst avsluta kontraktet, men deras förre chef har tecknat ett långsiktigt avtal med Grothe Safe Finance AB som löper över minst fem år.  Hortz är gift men träffar Effi privat på tisdag och torsdag kväll.

 • Effi Levin

  EFFI LEVIN HORTZ ASSISTENT

  Jobbar som assistent på Arkitektbyrån The Plan. Är gift men träffar ändå sin chef Hortz några gånger i veckan. Avskyr samarbetet med Grothe Safe Finance AB.

Krickan Landstöm

KRICKAN LANDSTÖM FRUKTÄLSKARE

Arbetar som administratör av kontorsfrågor. Älskar frukt och finns alltid nära när Fruktbudet kommer.

Se en av filmerna  och en till

Alla filmer finns hos Heartpace