Kurs i improvisation och yoga

Helgkurs i improvisationsteater & yoga 

En unik kurs för dig som längtar efter mer spontanitet och inspiration i livet.

Prova på improvisationsteater i kombination med avslappnande enkla yogapass. Kursen passar både nybörjare och de som har viss erfarenhet – kort sagt för alla som är öppna och nyfikna.

Vi gör improvisationsövningar gemensamt under trygga former. Övningar som främjar kreativitet, lekfullhet, spontanitet och viktigaste av allt – att våga prova och få göra fel. Improvisationen varvas med enkla yogapass, som hjälper dig att flytta fokus från prestation till närvaro och avslappning.

Nästa kurs äger rum på den rogivande kursgården Herresta Lada, på landet strax norr om Märsta den 25 september 2021. Vi startar kl 9.30 och slutar kl 18.00. Mer info

 

Vår story

Impro-Sofia (Sofia Czinkoczky) och Yoga-Astrid (Astrid Björk) möttes när Astrid höll yogaklasser på Sofias kontor under ett par år. Sofia märkte att kreativiteten fick en extra boost i anslutning till yogapassen, vilket kom att mynna ut i denna unika impro & yoga-dag. En fantastisk kombi för alla som vill få fart på kreativiteten och ge sig själv en dos inspiration.

Det blir en dag där du får både flyga och landa om vartannat. Du får uppleva spontaniteten och lekfullheten i improvisationen, tryggt guidad i en helt prestationsfri miljö. Improvisation är ett sätt att få tillgång till din ursprungliga skaparkraft.

Skälet till att vi varvar de kreativa passen med yoga- och meditationsövningar är att det skapar en avspänd fysisk grund och flyttar ditt fokus från knoppen till kroppen.

Låter det spännande eller kanske lite läskigt? Det gör inget, i improvisationen bejakas allt, även misstagen, och du får göra fel. Så ta chansen att pröva dina kreativa vingar att nyfiket utforska dig själv tillsammans med andra.

Värdskapet för denna sköna dag står Herresta Lada för, med naturskön närmiljö, charmiga lokaler och god vegetarisk mat. I samband med den gemensamma middagen kommer Coach-Helene, från Herresta Lada, att guida reflekterande samtal i mindre grupper, för att fördjupa insikterna du har fått under kursen.

Pris:  Priset för kursen är 2100 kr (inklusive moms om 6 %). I priset ingår frukost, lunch och mellanmål.

Länk till bokning